Noutati

Va gandeati ca ne plictisim toamna asta? - luni, 14 decembrie 2009

Va gandeati ca ne plictisim toamna asta?

Eiiii…..si daca va gandeati ca ne-am plictisit toamna asta, sa stiti ca nu e asa. Au fost niste luni pline in care speram ca am invatat multe si am reusit sa mai punem o caramida la temelia dansului nostru, ajutati de specialisti ai acestui sport.

Mai intai a venit Gio (n.r.Giordano Vanone) la Bucuresti…iar in cateva zile s-au schimbat radical atat conceptia noastra despre dans, cat si modul cum dansam. Este incredibil cum dupa fiecare ora pare ca se deschide un nou orizont plin de lucruri la care nu te-ai mai gandit pana acum, dar de care vei deveni constient pe viitor. Am plecat increzatori de la Bucuresti si cu planuri mari pentru urmatoarele antrenamente.

 

Si, cum v-am spus, nu am avut timp sa ne plictisim, pentru ca atunci cand am ajuns acasa a venit Fede (n.r. Federico di Toro) pentru un cantonament cu perechile clubului nostru. In cele trei zile pe care le-am petrecut impreuna, atat noi cat si celelalte perechi ale clubului am invatat cat de importanta este conexiunea in pereche si ce efecte poate avea ea asupra dansului nostru. Nu ne-am despartit prea mult de Fede pentru ca peste doua zile ne-am intalnit iar, dar de data aceasta la Udine. Motivul a fost venirea lui Ruud Vermej, un cunoscut specialist in psihologie, care ne-a oferit o perspective noua asupra dansului. Desigur, am profitat de prezenta noastra acolo pentru a mai face niste ore cu Giordano si cu Catia (n.r. Catia Vanone), iar Vali si Razvan au avut ore cu Alex (n.r. Alex Zampirollo). Cand am plecat am putut sa-i spunem Catiei “see you tomorrow!” pentru ca a doua zi a ajuns in Brasov, unde a lucrat cu perechi din Brasov, Galati, Gheorghieni si Bucuresti timp de 2 zile.

 

Si, pentru ca se apropie minivacanta de 1 decembrie, Fan Dance Club organizeaza un cantonament pentru toate categoriile de varsta, la care vor participa atat perechile clubului, cat si perechile cluburilor Valentina Dance din Braila, Elite Focsani si Galactic Baia Mare, cluburi cu care colaboram deja de 2 ani. Vor fi patru zile in care vom face antrenamente de grup si ore particulare atat de latino, cat si de standard si antrenamente de pregatire fizica. In aceeasi perioada va fi la Brasov si Alex care va lucra cu perechile clubului si cele de la Fantezia Galati si Elite Focsani.

 

Iar de Mos Nicolae nu o sa gasim in ghetute dulciuri, ci probabil biletele de avion spre Udine pentru ca pe 5 decembrie incepe cantonamentul de iarna organizat de Giordano. Invitatii din acest an sunt Robin Short, Greg Smith si Hanna Karttunen. Speram sa invatam multe atat de la ei, cat si de la Giordano in cele 10 zile pe care le vom petrece acolo, iar rezultatele acestui cantonament si a tuturor acestor stagii de pregatire sa se vada la concursul de la Riga, de pe 20 decembrie.

 

Speram ca ne vom intoarce victoriosi de acolo si vom merita cele cateva zile de vacanta care vor urma. Zic cateva zile pentru ca pe 2 ianuarie vor veni Genny si Fede si o vom lua de la capat. Desi foarte agitata, aceasta perioada a fost una dintre cele mai frumoase din viata noastra de sportivi si datoram acest lucru in primul rand antrenorilor nostri, Mircea Gavrila si Ioana Mihalcea, care au facut totul posibil!

 

CRACIUN FERICIT SI LA MULTI ANI

« Vezi toate noutatile

created by Antiq Design | www.antiq.ro