Noutati

Vicecampioni nationali la sectiunea STANDARD - miercuri, 30 martie 2011

Vicecampioni nationali la sectiunea STANDARD

Un titlu de vicecampioni nationali, 3 calificari in semifinale si 5 calificari in sferturi

Am asteptat cu nerabdare zilele de 5 si 6 martie, cand aveam sa aflam deznodamantul pregatirii perechilor noastre in cadrul Campionatului National 2011. Toate cantonamentele cu antrenorii straini si cei din cadrul clubului trebuiau sa isi arate rezultatele exact in acest moment atat de important pentru dansatorii din toata tara.

Marius Hiruta - Andra Trasnea, Academia de Dans Paul Costin - Cristina Danu, Academia de Dans Brasov Paul Costin - Cristina Danu, Academia de Dans Brasov Dominick Valusescu - Raluca Popa, Academia de Dans Brasov

Gazda acestui eveniment a fost Sala Sporturilor din Targu Mures, unde au fost prezenti  peste 10 000 de spectatori pe parcursul celor doua zile de concurs . Prezenta  numeroasa s-a datorat si celorlalte doua evenimente deosebite ce s-au desfasurat impreuna cu Campionatul National. Este vorba de Cupa Europeana Standard 2011, un eveniment in premiera in Romania, si Gala Dansului Sportiv Romanesc 2011, menita sa marcheze trecerea a 20 de ani de la infiintarea FRDS.  Printre marile nume prezente la aceasta competitie nu putem sa nu ii mentionam pe Giordano si Catia Vanone, care ne-au facut onoarea de a ramane in Romania pentru a viziona aceasta competitie dupa ce au trecut pe rand pe la Brasov in perioada premergatoare concursului, precum si pe presedintele juriului, domnul Marco Sietas, presedinte al juriului si la TGP.

Robert Novac - Ioana Vrinceanu, Academia de Dans
Cristian HARIGA - Noemi DRAGU, Elite Focsani Zsigmond Robert - Andreea Pascu, Academia de Dans
Paul Costin - Cristina Danu, Academia de Dans Brasov Zsigmond Robert - Andreea Pascu, Academia de Dans

Prima zi de concurs a adus clubului nostru, reprezentat la categoriile 10-11 ani, 14-15 ani si 16-18 ani, rezultate foarte bune, din care evidentiem calificarea in semifinala categoriei tineret standard a doua perechi, Iulian Bratulescu si Andreea Ratiu (locul 12) si Cristian Hariga si Noemi Dragu, reprezentand clubul nostru partener Elite Foscsani (locul 9). In sferturi, pe  locul 14 s-au clasat Robert Novac si Ioana Vrinceanu, locul 15  Zsigomond Robert si Pascu Andreea, urmati  de Paul Costin si Cristina Danu pe locul 16.

Dominick Valusescu - Raluca Popa, Academia de Dans Brasov Iulian Bratulescu - Andreea Ratiu, Academia de Dans Brasov Zsigmond Robert - Andreea Pascu, Academia de Dans Cristina Danu, Academia de Dans Brasov

Alaturi de aceste reusite ne-am bucurat enorm alaturi de cei 5000 de romani prezenti la Sala Sporturilor din Targu Mures pentru a-i sustine pe Rares Cojoc si Katarzyna Kapral la Cupa Europeana, atunci cand acestia au reusit incredibila performanta de a urca pe treapta a treia a podiumului. Am trait cu sufletul la gura alaturi de ei, le-am sorbit din priviri fiecare miscare si ne-am bucurat de aceasta  uluitoare performanta in premiera pentru Romania.

Dominick Valusescu - Raluca Popa, Academia de Dans Brasov
Paul Costin - Cristina Danu, Academia de Dans Brasov
Cristian HARIGA - Noemi DRAGU, Elite Focsani Marius Hiruta - Andra Trasnea, Academia de Dans

A doua zi ei si-au reinnoit titlul de campioni nationali, insa de data aceasta titlul de vicecampioni nationali la categoria adulti standard a revenit perechii noastre, Marius Hiruta si Andra Trasnea, care si-au imbunatatit cu doua locuri performanta de anul trecut si au reusit mult-asteptata calificare la Campionatele Europene si Mondiale. Ne-am dorit cu totii acest lucru, l-am  sperat si iata ca visul lor si al nostru a devenit realitate: avem o pereche vicecampioana a Romaniei, un titlu mult ravnit ce aduce calificarea la cele mai importante competitii ale lumii, unde Marius si Andra ne vor reprezenta cu succes.

Paul Costin - Cristina Danu, Academia de Dans Brasov
Marius Hiruta - Andra Trasnea, Academia de Dans Dominick Valusescu - Raluca Popa, Academia de Dans Brasov Cristian HARIGA - Noemi DRAGU, Elite Focsani

Tot in a doua zi ne-am mai bucurat de inca o calificare in semifinale a perechii  Bratulescu Iulian si Ratiu Andreea, de data aceasta pe locul 10 la sectiunea tineret latino si de trei calificari in sferturi de finala: Paul  Costin si Cristina Danu (locul 14- tineret latino), Dominick Valusescu – Raluca Popa (locul 22- junior II standard) si Oanes Mircea – Mititelu Ana Maria (locul 23-24 – junior II standard).
Bravo,  copii! Bravo, domnilor antrenori! Bravo, dragi parinti!

Marius Hiruta - Andra Trasnea, Academia de Dans Cristina Danu, Academia de Dans Brasov Marius Hiruta - Andra Trasnea, Academia de Dans Zsigmond Robert - Andreea Pascu, Academia de Dans

 

« Vezi toate noutatile

created by Antiq Design | www.antiq.ro