Noutati

Wels Open 2011 - joi, 23 iunie 2011

Wels Open 2011

Marius si Andra ne-au facut inca o surpriza...un podium international.....

Inainte de binemeritata vacanta, Fan Dance Club a facut o ultima "excursie" la Wels , in Austria, pentru Wels Open 2011, competitie ce l-a avut in brigada de arbitri pe domnul Mircea Gavrila. Am pornit la drum in formatie completa: domnul Mircea Gavrila, Marius, Andra, Robert, Andreea si colegii nostri de la Cluj, Dora si Vlad. Dupa un drum destul de lung, am ajuns in partea de nord a Austriei. O plimbare prin oras, un somn binemeritat si iata ca a venit si ziua concursului.

Academia de Dans Brasov, lectii de dans, Marius Hiruta, Andra Trasnea Academia de Dans Brasov, lectii de dans, Marius Hiruta, Andra Trasnea Academia de Dans Brasov, lectii de dans  

Sambata doar Robert si Andreea au fost in postura de concurenti, pentru ca au reprezentat Romania la IDSF Open Latino, unde au ocupat locul 30. Tot sambata s-a desfasurat si Campionatul European de Tineret, sectiunea Standard, unde Romania a fost reprezentata de Rares Soponar si Alice Rusznyak si de Vlad Paslariu si Eszter Pop. Dupa ce anul trecut au reusit sa se claseze in semifinala, anul acesta Alice si Rares au urcat pe locul 6, dupa perechi din Rusia, Italia, Polonia si Lituania. Vicecampionii Romaniei, Vlad si Eszter au reusit, in primul an de participare la aceasta categorie, sa se claseze pe un excelent loc 21, dandu-ne sperante mari pentru anul viitor, cand isi vor confirma ascensiunea in care se afla.

Academia de Dans Brasov, lectii de dans, Marius Hiruta, Andra Trasnea Academia de Dans Brasov, lectii de dans, Marius Hiruta, Andra Trasnea Academia de Dans Brasov, lectii de dans

Duminica a fost ziua dedicata dansurilor standard, la toate cele trei categorii la care am concurat: Juniori II, Tineret si Adulti.

Academia de Dans Brasov, lectii de dans, Marius Hiruta, Andra Trasnea Academia de Dans Brasov, lectii de dans

La Juniori II Standard Vlad si Dora s-au clasat pe pozitia a saptea, iar la Tineret Standard au obtinut pozitia 14, facand fata cu succes perechilor mai experimentate din aceasta categorie. Robert si Andreea, aflati in primul an de Tineret, au obtinut pozitia a 16-a. Si ei s-au confruntat cu concurentii de la o categorie mai mare, si anume cea a adultilor, unde au reusit sa obtina un foarte bun loc 22. Tot la categoria IDSF Open Standard, Marius si Andra au reusit performanta de a urca pe cea de-a treia treapta a podiumului, dupa ce au concurat cu perechi din peste 10 tari. Acest rezultat obtinut dupa performanta de la Brasov nu face decat sa confirme parcursul bun al lor din aceasta primavara, parcurs pe care speram sa il continue din vara, incepand cu German Open Championships.

Dupa un concurs cu reusite, ne-am luat cupa, ne-am urcat in masina si am pornit spre Romania victoriosi!

 

« Vezi toate noutatile

created by Antiq Design | www.antiq.ro