Noutati

Academia de dans isi deschide din nou portile - miercuri, 04 ianuarie 2012

Academia de dans isi deschide din nou portile

Daca stii sa mergi, noi te invatam sa dansezi!

Academia de Dans isi deschide portile pentru copilul tau!

Perioada: 1-31 martie 2013

Program: Luni si miercuri de la ora 16:00 la ora 17:30

Locatia: Complexul Casa Venus (str. 13 decembrie nr.17)
               
Instructorii si antrenorii nostri sunt inzestrati cu grija, rabdare, pasiune si sunt acreditati de World Dance Council, International Professional Dance Sport Council, Federatia Romana de Dans Sportiv si de Ministerul Tineretului si Sportului.

Dansuri studiate:  
•    dansuri tematice pentru copii
•    dansurile de societate: Vals Lent, Vals Vienez,  Quick Step
•    dansurile latino-americane: Samba, Cha-cha,  Jive

Pretul cursului: Gratuit

Aceasta perioada este gratuita. La finalulacestor saptamani antrenorii nostri vor selecta cei mai buni copilasi, care vor participa la modulul de incepatori al Academiei de dans ce va dura doua luni. La sfarsit ei vor primi diplome de absolvire.

Pret modul incepatori: 150 lei (8 saptamani)

Academia de Dans Brasov, lectii de dans Academia de Dans Brasov, lectii de dans Academia de Dans Brasov, lectii de dans copii Academia de Dans Brasov, lectii de dans copii  

Detalii la telefoanele:
0743040001 – antrenor Mircea GAVRILA
0743040009 - Laura Gavrila


Regula clubului:
Pentru o mai buna colaborare cu cei mici, pe parcursul lectiilor de dans nu este permis accesul parintilor in sala de dans.

De ce sa inveti sa dansezi?
Poate ati remarcat la televizor sau ati avut ocazia sa vedeti live la Sala Sporturilor de fiecare data cand am organizat Cupa Brasov, Campionatul National al Romaniei sau Transylvanian Grand Prix  aici la Brasov, dansul sportiv este un sport spectaculos, fascinant pentru privitori, eleganta si frumusetea costumelor de dans captivand pe oricine, si de asemenea foarte potrivit pentru cei mici, care isi modeleaza corpul, capata mai multa vointa si o postura demna de invidiat.

Dansul sportiv se adreseaza tuturor copiilor indiferent de temperament. Varsta de la care se pot incepe cursurile de dans este de 5 ani. Parintii isi pot inscrie copilul la un curs de dans din nevoia de a le oferi un spatiu de miscare si din dorinta de a-i umple timpul liber cu ceva util si frumos. O serie de experti sustin ca practicarea de catre copii a dansurilor precum cha-cha, vals sau quick-step poate avea un efect miraculos asupra increderii in sine, starii de spirit si a auto-controlului.

Cursurile de dans ii educa pe copii inca de mici in echilibrul propriului corp, sincronizarea miscarilor in ritmul muzicii, eleganta in miscare si, nu in ultimul rand, pregatirea pentru a lua parte la viata sociala si a-si face noi prieteni. Un club de dans, o scoala de dans inseamna cadrul organizat care asigura practicarea unor exercitii adecvate nivelului de varsta, avand la baza programe specifice de curs si instructori calificati.

Practicand dansul sportiv, copiii au posibilitatea de a participa la competitii nationale si internationale (pe cei din grupa de performanta ii leaga foarte mult deplasarile pentru concursuri, emotiile pe care le traiesc in timpul competitiilor, cantonamentele). Prin acest sport, ei vor dezvolta un comportament civilizat fata de partener si o educatie corecta fata de cei din jurul lor.

Dar cel mai important motiv pentru care ar trebui sa va aduceti copilul la dans abia acum urmeaza: PENTRU CA ESTE DISTRACTIV!!! Micutul se va simti excelent si isi va face noi prieteni alaturi de care va participa la carnavaluri, serbari si alte activitati din cadrul clubului.

De ce cu noi?

Primul curs de dans sportiv din Romania a fost organizat in anii ’80 la Brasov de catre maestrul coregraf Ioan Corneliu Vasiliu, fondatorul scolii care sta la baza Academiei de Dans.

Suntem singurul club de dans din Brasov organizator de evenimente de gen: Concursul International de dans sportiv Transylvanyan Grand Prix, Campionatul National al Romaniei, Cupa Brasov, Festivalul National de Salsa, Balul Primaverii, petreceri tematice.

Suntem singurul club de dans din Brasov cu participari internationale si prezente la Campionate Mondiale si Europene si finalisti la Campionatul National de Dans Sportiv.

De ce este acest lucru important?  Copiii au nevoie de la inceput de un exemplu, de un model pe care sa il urmeze. De aceea, la Academia de dans vor gasi instructor de inalta calitate mereu dispusi sa intre in lumea copiilor.            

Unde se poate ajunge dupa cursul de initiere?


- nivelul intermediar  (unde vom aprofunda cunoastintele dobandite  si vom organiza carnavaluri, serbari si numeroase petreceri tematice)
- nivel avansat (unde ne vom pregati pentru competitii de dans sportiv)


Va asteptam cu drag,
Echipa Academiei de Dans

« Vezi toate noutatile

created by Antiq Design | www.antiq.ro