Sfaturi incepatori

Din lumea dansului…

Ce isi doresc femeile de la barbati?

Aceste treceri in revista, prezentand rezultate statistice, au fost realizate pe un esantion de 500 de femei intre 25 si 45 de ani, casatorite sau nu. Cand o femeie ajunge sa cunoasca placerea dansului in bratele unui barbat adevarat, ii este foarte greu sau chiar imposibil sa se multumeasca cu ceva mai putin, doar daca el este implinit financiar in cariera lui, este un iubit minunat, sau ambele :) ! Acest fapt este absolut adevarat. Chiar aceasta este ordinea prioritatilor: maniera in care danseaza, succesul financiar, si relatia amoroasa. Toate femeile au fost de acord cu faptul ca o legatura amoroasa le implineste sufleteste daca exista dragoste intre cei doi iubiti. 90% dintre femei au relatat ca isi pot da seama de afinitatile erotice ale barbatului dupa maniera in care acesta danseaza, si isi poate da seama de nivelul lui de sinceritata din modul in care danseaza cu alte femei. El poate fi aventurier sau timid, inhibat sau nu, agresiv sau posesiv.

Femeile iubesc un barbat care are un anumit nivel de rafinament, un barbat care este foarte masculin dar caruia ii place si arta in acelasi timp. Ele prefera un barbat care isi doreste mai mult decat slujba lui, care cauta mai multe in viata decat somn, mancare si munca.

Muzica si dansul ating sufletul femeilor intr-un mod profund si unic. Le face sufletul sa vibreze si le determina sa uite de problemele zilnice ale vietii cotidiene, facilitand de asemenea descatusarea unor parti ascunse ale personalitatii lor. Ce poate fi mai frumos sa impartasesti toate aceste lucruri alaturi de un barbat deosebit?!

Femeile au declarat ca invechita cina si mersul la film au devenit un cliseu, ceva de care ele s-au plictisit. A sta la coada la film pentru bilete dupa o zi de lucru obositoare, sau indoparea cu calorii intr-un medu intunecos fara nici o conversatie, nu este o optiune valida, poate doar daca femeia in cauza are sub 20 de ani, sau nu are nimic de spus. Femeilor le place sa se imbrace foarte frumos si sa se aranjeze intr-un mod deosebit pentru o intalnire. De asemenea femeilor le place sa fie complimentate. Exista intotdeauna ceva frumos pe care un barbat il poate spune unei femei de orice varsta.

Experienta finala este a dansa cu un barbat de care esti profound indragostita, sa il cunosti pe acel barbat atat pe ringul de dans cat si inafara lui, si sa fii curtata fara nici o presiune amoroasa. In cele din urma, de la sentimentele profunde dintre cei doi se ajunge la intimitate. Acesta este ultimul vis al dansului!

Un barbat destept va invata sa danseze deoarece el stie unde sunt toate femeile – pe ringul de dans! Un barbat norocos poate intalni o femeie remarcabila care sa il iubeasca si sa il respecte. Un barbat destept si norocos recunoaste o femeie deosebita in momentul in care o intalneste si va pastra relatia dintre cei doi presarand-o cu atentie, iubire, romantism si dans.

10 CALITATI PE CARE FEMEILE LE CAUTA LA UN BARBAT (Atat pe ringul de dans cat si in afara lui)

 1. Sa stie sa conduca pe ringul de dans fara a pierde ritmul musical
 2. O prezenta ingrijita, curat, frumos parfumat.
 3. Increzator in fortele proprii. Contact visual direct.
 4. O cariera stabila, siguranta financiara.
 5. Simt al umorului, inteligent, prezenta placuta.
 6. Manierat – va deschide usa, va prezenta prietenilor lui etc.
 7. O prezenta fizica placuta, mentinerea greutatii sub control.
 8. Este interesat de ceea ce spui, este un ascultator bun.
 9. Un iubit minunat.
 10. Arata bine.

Tuturor femeilor le place sa fie complimentate asupra aspectului lor fizic, a abilitatii de a dansa, a inteligentei si modului in care gatesc. Bineinteles, daca stiu sa gateasca. Femeile au declarat de asemenea ca isi pot da seama cand un barbat nu este sincer, este un al saselea simt pe care femeile il au. Asa ca barbate… doar complimente sincere ve rog!

10 “CALITATI” PE CARE FEMEILE NU LE CAUTA LA UN BARBAT

 • Barbatii care nu stiu sa conduca si dau vina pe femeie.
 • Respiratie neplacuta, miros urat al corpului.
 • Parfum ieftin.
 • atitudine gen macho – si se cred buricul pamantului.
 • Comportament urat pe ringul de dans si in afara lui.
 • Barbati care poarta haine ce nu se mai poarta de 10 ani.
 • Barbati tupeisti.
 • Barbati care fumeaza sau beau mult.
 • Cei care nu au o slujba, sau au o situatie financiara precara.
 • Prostia.

95% dintre femei au declarat ca pot trece cu vederea calitatile negative ale barbatului, cu exceptia punctelor 2, 5 si 8, in cazul in care barbatul stie sa danseze bine.

Daca ar stii ce afrodisiac puternic este dansul pentru femei, toti barbatii s-ar apuca de dans. Pana acum a fost cel mai bine pastrat secret al unei intalniri. Incearca-l si vei vedea.

Unde sa incep si cum sa invat asta?

 • cautati cluburile de dans
 • intrebati in jur. Ati fi surprinsi cat de multi oameni iau lectii de dans.
 • alegeti un program care este distractiv si care are un instructor autorizat de dans.

« Inapoi

created by Antiq Design | www.antiq.ro